anafranil online
IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Postprocessor Mach 3 Drilling Problem
Daniel128
post May 16 2011, 08:11 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-May 11
Member No.: 3,258



I am using Sprutcam 2007 and Mach3 and I have the following problem.

Sprutcam detect a hole pattern, generate the corresponding toolpath and the simulation is working fine in Sprutcam.

With this code all holes except the first one will be drilled twice.......!!!!!!!!

The postprocessor generator generate the following code:

%
OPlattePlexi
N0001 G90 G17 G40 G80 G49
(HOLE MACHINING)
N0002 M998
N0003 T133 G43 H133 M6
(1MM DRILL)
N0005 G0 X485.0000 Y245.0000 Z1.2000 S6500 M3
N0006 G81 Z-3.1 R0.2 F2000 M8
N0007 X480.0000
N0008 Z-3.1 R0.2
N0009 X475.0000
N0010 Z-3.1 R0.2
N0011 X470.0000
N0012 Z-3.1 R0.2
N0013 X465.0000
N0014 Z-3.1 R0.2
N0015 X460.0000
N0016 Z-3.1 R0.2
N0017 X455.0000
N0018 Z-3.1 R0.2
N0019 X450.0000
N0020 Z-3.1 R0.2
N0021 X445.0000
N0022 Z-3.1 R0.2
N0023 X440.0000
etc.

My question is: can I instruct the postprocessor to make only one hole. Or have anybody out there a working MACH3 postprocessor ?
I put my postprocessor, as an attachment.....

Thanks
Attached File(s)
Attached File  Mach3.txt ( 16.89K ) Number of downloads: 3
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2019 - 09:33 PM